Hírlevél


Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!

* indicates requiredTájékoztatjuk, hogy a hírlevelet a fesztívált szervező Bálint Házat üzemeltető MAZS alapítvány az Ön által megadott adatokat kizárólag arra használja, hogy hírlevelet küldjön, ill. online hirdetéseket juttasson el Önhöz. A megadott nevet és emailcímet harmadik félnek nem adjuk át. Kérjük, jelölje meg, milyen formában informálhatjuk Önt a jövőben a programjainkról:


A fentiekről természetesen bármikor leiratkozhat. Valamennyi tőlük kapott email alján talál egy “Leiratkozom” gombot, amelyre kattintva a megadott opciók valamelyikről, vagy valamennyiéről leiratkozhat. De mindezekért akár közvetlenül is felveheti velünk a kapcsolatot a info@zsifi.org címen. Az alábbi gomb megnyomásával Ön elfogadja hogy a fenti feltételek szerint marketing jellegű anyagokat küldjünk Önnek. Amit ezúton is köszönünk!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.